Ontwikkelaanbod voor voorzitters

Voor startende, ervaren, aankomende voorzitters en vice-voorzitters!

Ben jij voorzitter (startend, ervaren, aankomend of vice-voorzitter) en wil je jezelf ontwikkelen?

Voorzitter. Een veelzijdige, interessante maar ook uitdagende rol. En een rol waarin je moet blijven ontwikkelen, of je nu een startende, ervaren of aankomend (vice-)voorzitter bent.

We bieden verschillende mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.

 

Voorzitterstraining

We hebben dit seizoen twee keer een driedaagse voorzitterstraining ingepland.

Deze training is geschikt voor zowel ervaren als beginnende (vice-)voorzitters en het maakt niet uit bij welke editie je aansluit.

 

Nieuw: themadagen voor voorzitters

Deze themadagen zijn bedoeld om voorzitters vaker de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten en met elkaar te sparren. Iedere themadag bestaat uit een ochtenddeel met een inhoudelijk thema en een middag waarin we onder professionele begeleiding jullie eigen casussen bespreken.

Je hoeft niet eerst de voorzitterstraining te hebben gevolgd, je bent altijd welkom.

 

Individuele coaching van voorzitters

Coaching kan op allerlei thema’s: groepsdynamiek, communicatie, persoonlijke of bestuurlijke ontwikkeling. Misschien ervaar je dat samenwerken met een van je collega-bestuursleden lastig is en wil je daar eens over sparren. Coaching zal meestal online (via Teams/Zoom) plaatsvinden maar kan ook fysiek, bijvoorbeeld in een van onze kantoren. De inhoud van het coachgesprek is altijd vertrouwelijk en wordt met niemand gedeeld.

 

Meer informatie of even persoonlijk overleggen of welke training, themadag of coaching bij je past? Stuur een mail naar opleidingen@ltoacademie.nl of bel of app Martine (06) 573 52064.

Voor LTO-bestuurders is bovenstaande aanbod gratis, en dat geldt ook voor AJK-bestuurders.

 

HomeBen jij voorzitter (startend, ervaren, aankomend of vice-voorzitter) en wil je jezelf ontwikkelen?